Voor diegenen die hun eigen taalvaardigheden willen versterken

Photo: G. Rossetto

Heeft u al een tijdje Spaans gestudeerd en bent u onderweg vastgelopen?
Wilt u het graag weer oppakken en er zeker van zijn dat u niet opnieuw gefrustreerd raakt?

Dan zijn onze op maat gemaakte cursussen de juiste keuze voor u!

 

Of u nu kiest voor een cursus Spaans op locatie, een Online Spanish Booster of een Language Clinic Programme, al onze trainingen zijn op maat gemaakt, zowel voor individuele leerlingen als voor groepen. Wij volgen geen standard programma, wij combineren eerder het beste van vele methoden en wij voegen daar onze eigen originaliteit aan toe.

Afhankelijk van uw interesses en de beschikbare tijd stellen wij modules samen met specifieke content en doelstellingen, zodat uw vooruitgang zichtbaar is en uw resultaten tastbaar. Als u bijvoorbeeld Spaans wilt leren voor zakelijke reizen, zullen andere onderwerpen aan bod komen dan bij een cursus voor een diplomaat. Als u affiniteit met de kunst heeft, zullen wij daar zeker rekening mee houden. Wij gebruiken ook veel videomateriaal zodat de leerlingen aan verschillende accenten kunnen wennen en de lessen interactief en dynamisch blijven. Op die manier, zorgen wij ervoor dat de motivatie hoog is vanaf de eerste dag!

Sommige leerlingen stellen hun eigen groep samen met familie, vrienden of collega’s om de uitdaging met elkaar aan te gaan en dat kan zeker bijdragen aan het plezier dat gepaard kan gaan met het leren.

Dankzij de technologie kunnen wij met deze opleiding iedereen, overal bereiken!

Zullen wij een afspraak maken om uw volgende project te bespreken?